Nama gue L, gue udah married. gue punya adik ipar X, dia juga udah married. ceritanya bermula waktu itu gue gak kerja, jadi gua di rumah sendirian sama pembantu. Sekitar jam 2 siang, ada yang pencet bel pintu, ternyata adik ipar gua. Adik ipar gua,...

Hah..aku bace kat sini sumer cite2 sex laki ngan pompuan..kalu ade pong les nyer cite sket jek..tapi takper..utk menambah koleksi cite les..aku pong tulih la kat sini.. Sejak lahir aku rase title pengkid tuh mmg la dah ade kat aku..malaih la nak eksen tapi sememangnyer aku...

APA YANG KUCERITAKAN INI ADALAH BENAR DAN MEMBABITKAN NAMA SEBENAR MEREKA YANG TERLIBAT. Apa yang kualami tidak pernah kulupakan dengan begitu saja tapi hatiku bergoncang dengan apa yang sudah terjadi sejak setahun yang lalu.Tapi hatiku tetap tidak dapat melupakan dengan apa yang berlaku setahun yang lepas.Aku...

Aku dan Ana di hantar oleh company kami ke Miami untuk menghadziri conference. Sebelum itu biar aku ceritakan sedikit mengenai diri Ana ini. Ana berusia 20 tahun dan baru sahaja mendirikan rumah tangga setahun lalu tetapi perkahwinannya tidak bahagia setelah ia mendapati suaminya ada affair...

Kejadian ini baru saja berlaku minggu lepas. aku seorang pelajar di sebuah IPT tempatan. minggu lepas, cuti bagi Universiti bermula. kawan-kawan yang tinggal di rumah sewa ku telah balik ke kampung. tinggal aku seorang. selepas empat hari cuti, aku masih belum balik ke rumah, sebab...

Ku kenal dengan mamat india ni melalui internet ni gak la..nama dia James kalau tak silap aku..ini lah kali pertama aku kenal dengan mamat india ni.. Setelah beremail beberapa kali dan call aku banyak kali gak..dia ni tinggal kat Pahang..so dipendek kan cite..dia ajak jumpa..aku set...

Citer ni bermula bergini..pertemuan aku dan nurul.nurul adalah nama singkatan bg name penuh die..tak nak la aku letak name penuh die..malu die nanti..die sekarang bekerja di JB.di pejabat area jb.umur die same baya dgn aku.die adalah seorang isteri dan mempunyai seorang cahaya mata.die boleh dikatakan...

Eemmm.pagi-pagi macam ni mulalah rase HORNY semacam plak..oklah let me introduce myself 1st..aku ni dah lame berkecimpung dalam bidang ni..heeheehee..dah expert pun takyah orang ajar..so citer dia macam ni.. Dah hampir setahun aku jatuh talak ngan pakwe aku..kes dia biarlah aku malas nak citer..citer ni bukan...

Kisahnya begini, aku adalah seorang usahawan yang telah dilantik untuk membekalkan alat-alat peralatan elektrik(rasanya tak perlu sebut apa benda untuk kebaikan aku dan dia. Dia adalah salah seorang daripada pengurus kanan bagi syarikat elektrik yang aku bekalkan. namanya cukup sekadar Liah sahaja. Satu hari, aku...

Kisah ini benar-benar terjadi pada diriku. Kejadian ini berlaku sejurusaku dan suamiku berpindah ke rumah yang baru kami beli. Kami bercadangmembesarkan rumah kami dengan menambah bahagian dapur. Kawasan perumahanini agak sunyi kerana banyak rumah-rumah kosong belum didiami pembeli. Suamiku mengupah seorang tukang berbangsa cina bagi...

Mertua aku masih solid bentuk tubuh badannya, dengan tetek yang sederhana besar, dan bontotnye sedikit tonggek dan utk makluman anda mertua aku ni sememangnya berketurunan punjabi… nama nya FAIZAH FAZAL MUHD umurnya dlm lingkuan 40an saja dan aku umurnya dlm 26 thn baru, dan aku...

SAWAH Nama ku Norzawanah...

Aku ada seorang mak saudara yang kupanggil Su Nor. Usianya sudah 51 tahun janda anak lima. Sudah tiga tahun menjanda sejak diceraikan suaminya bernama Razak. Su Nor adalah adik emak aku tetapi mereka bukan adik beradik seemak seayah sebaliknya adik beradik seayah. Sejak dia menjanda Nor...

Cerita ini berlaku semasa aku masih menuntut disebuah institiusi pengajian tinggi diKL. Dimasa itu aku menumpang dirumah kakak iparku Noni. Dia ni sorang yang gebu dan seksi. Dia mempunyai 2 orang anak kecil bernama Sofia dan Akmal (9 & 7thun)Ceritanya bermula apabila suaminya (pemandu teksi)...