Aku nih student kolej kat KL.Sebelum nih tak pernah lagi fuck ngan pompuan..pernah ler fuck jugak..tapi ngan bapok..biasanya aku cari bapok kat chow kit.Tapi benda yang nak aku citer nih kisah aku fuck ngan pompuan tulen.Bukan bapok. Citer dia camnih,time tuh kira cuti semester..so aku maleh nak balik umah..sebab...

Hari ini hari guru,suma guru n bebas la di sekolah dan bergembira.ak bru teringat nk cte.namaku,amin..ni blaku mse ak fom4 slepas menyambut hari guru di sekolah pada jam 1.30, skola ku ade sorang ckgu,nama dy cikgu faty umo 27..lawa,montok,kecik je,tp tetek besar ko ak cakap,ak...

Aku ada seorang teman wanita yang berbangsa cina nama dia Jenny ,kami sudah lama kenal adalah dalam masa setahun .Dalam percintaan kami sering kali membuat sex di rumah sewa Jenny.. aku tahu Jenny memang cintakan aku, cintakan zakar aku.. rindukan pelukkan aku Jenny bekerja part time...

Ini pengalaman yg kualami baru2 ini. Selepas hari raya, aku mengalami masalah kewangan yang agak memeningkan juga. Bingung aku dibuatnya. Kawan2 semuanya senasib, tak dpt nak pinjamlee.. Dlm aku dok termenung2, last2 ada sorg rakan sekerja yg memberiku idea. Terkejut sungguh aku mendengar ideanya. Dia menyuruhku cuba berjumpa dengan akauntan...

Nama saya Yusman, “Man”. Boleh kenal tak? Itu msg yang saya terima pada 5hb Oktober 2007, dari 012-85 Saya stay kat Alor Gajah, umur 29thn. Setelah berbicara panjang lebar, msg dan btanya tentang apa yang menjadi kesukaan masing-masing, kami pun sepakat berjumpa pada 7hb oktober kat...

So pada hari rabu, 15 mei 1998, aku telah memecahkan dara seorang jelitawan dalam sekolah..nama die shikin..aku telah kenal die lebih kurang sebulan..first time aku cakap ngan die aku boleh cover adikku lagi..tiba setengah bulan jek..aku dah takleh cover sebab die jenis cakap lepas..so aku...

Cerita ni masa aku masih menuntut di kolej. Mengapa aku menceritakannya ialah kerana aku tak perlu lagi menyimpannya lagi. Kami sama2 kenal semasa di sekolah lagi. AKu mula tertarik dgn Hus kerana dia seorang perempuan yg baik. Namun setelah lama berkawan, akhirnya aku meluahkan perasaan ku...

Buat pertama kali nya saya menjamah tubuh seorang perempuan ialah ketika saya berusia 15 tahun. Pada ketika itu saya mendiami disebuah rumah flet bersama keluarga saya. Jiran saya Kakak Leha isteri seorang drebar lori telah benar-benar memberikan saya pengalaman yang baru yang selama ini ujud di dalam...

Cerita ni berlaku masa saya 11 tahun. Zaman saya baru belajar tentang seks dan perasaan ingin tahu saya sangat kuat. Sewaktu peristiwa ini berlaku, saya dan keluarga duduk di sebuah banglo yang sederhana. Emak suri rumah, dan ayah kendalikan perniagaan nye sendiri. Oleh kerana ayah sentiasa...

Aku telah menegenal dia dari satu iklan melalui internet. Dia merupakan seorang isteri yang terbiar kerana suaminya "mati pucuk". Aku menerima e-mel dari dia mengatakan dia akan ke KL pada hujung minggu dan memberi no. h/p dia supaya aku dapat hubungi dia. Pada malam hari...

Mak usu aku ni baru je balik dari oversea(us). dier memang rapat ngan aku. kami selalu berguarau-gurau. takat cubit-cubit tu biasa la. Mak usu aku ni tinggal ngan nenek aku (mak dier). so, masa minggu pertama dier balik dari us aku tinggal la kat rumah nenek aku la, sajer nak...

Petang tu..selepas latihan sukan aku tak balik kerumah ,cikgu Nora mengajak aku balik kerumahnya terus.Untok pengetahuan pembaca aku belajar kelas tambahan (tusyion)matematik dengan cikgu Nora.Cikgu Nora mengajak aku balik kerumahnya untok membantunya. Hari tu cikgu Nora memandu begitu laju sekali.Sampai dirumahdia menyuroh memberitahu ibu ku yang...

Suatu aku pegi ke shopping kompleks dekat dgn ofis ku. aku kesana sebab ada urusan pejabat dgn seorang pelanggan. tengah berjalan balik  ke ofis, aku ternampak seorang gadis sedang menaiki tangga dan senyum pada ku. sememangnya aku tidak mengenali gadis ini. bila saja di rapat aku mula menyapa "hai....

Empat bulan lepas, aku telah selamat melahirkan anak sulung kami yang comel (lelaki). Suamiku amat menyayanginya kerana dia tahu yang baby itu adalah anaknya. Aku telah berhenti melakukannya dengan Rahim dan begitu juga Izza yang tidak lagi bersetubuh dengan suamiku kerana inginkan anak bersama Rahim....